Υπηρεσίες

πως λειτουργει μπαρα2

Online Διαφημίσεις

online διαφημισεις Διαφημιστείτε στα μεγαλύτερα online δίκτυα όπως το Facebook και το δίκτυο της Google Adwords. Είτε επιθυμείτε περισσότερες πωλήσεις για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας ή μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα για την εταιρεία, φροντίζουμε να στοχεύσουμε το ιδανικό κοινό σας ώστε να αυξήσετε την απόδοση της διαφημιστικής σας καμπάνιας και να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Δείτε λεπτομέρειες για τα οικονομικά μας πακέτα, προσιτά για όλους τους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Τοποθετήστε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σε μηχανές αναζήτησης, όπως η Google και κοινωνικά δίκτυα (Facebook κτλ.) ώστε να φτάσουν μπροστά σε εκατομμύρια πελάτες.
Έχουμε δημιουργήσει προσιτά πακέτα για όλες τις κατηγορίες εταιρειών και επαγγελματιών και μπορούμε να σας βοηθήσουμε ενεργά στο χτίσιμο της καμπάνιας σας χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Μην ξοδεύετε άσκοπα χρήματα σε διαφημίσεις χωρίς να γνωρίζεται την απόδοση τους και το αποτέλεσμα. Τώρα έχετε το πλεονέκτημα να πληρώνετε μόνο με βάση ορισμένους στόχους, δηλαδή όταν κάποιος βλέπει τη διαφήμιση σας και ενδιαφέρεται να κάνει κλικ για μπει στο site σας για να δει πληροφορίες για τα προϊόντα, ή κάνει “Like” στη σελίδα σας ή συμμετέχει σε  προωθητικό διαγωνισμό κτλ.

Με πακέτα προσιτά για όλους τους επαγγελματίες και επιχειρήσεις που ξεκινάνε από 120€/μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να τρέξετε την δική σας καμπάνια επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

 

Υπηρεσία Μάρκετινγκ

υπηρεσία μάρκετινγκΕάν ξεκινάτε μια νέα εταιρεία ή δεν έχετε το δικό σας τμήμα μάρκετινγκ για να αποκτήσετε ολοκληρωμένη παρουσία στο διαδίκτυο τότε αυτή η υπηρεσία είναι η ιδανική για εσάς. Δείτε παρακάτω όλη τη λίστα με τα πράγματα που βελτιώνουμε για εσάς ώστε να έχετε τη σωστή παρουσία στο internet και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες που παρέχει για να βρείτε νέους πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Βελτιστοποιούμε όλα τα βασικά στοιχεία Μάρκετινγκ για την καλύτερη online παρουσία σας. Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) αλλά και του περιεχομένου. Δημιουργία περιεχομένου για καλύτερα οργανικά αποτελέσματα, μεγαλύτερη επισκεψιμότητα αλλά και επίδραση στους πελάτες σας. Βελτιστοποίηση της παρουσίας σας στα κοινωνικά δίκτυα, με κατασκευή εφαρμογών, διαγωνισμούς κ.α. Ανάλυση του ανταγωνισμού σας και της παρουσίας τους στο διαδίκτυο. Καταχώρηση της ιστοσελίδας σας σε online οδηγούς με υψηλό Page Rank για καλύτερη θέση στα αποτελέσματα των αναζητήσεων και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

 

Κατασκευές Ιστοσελίδων και Εφαρμογών Facebook

κατασκευες ιστοσελίδων Αποκτήστε σήμερα τη δική σας σύγχρονη ιστοσελίδα με μοναδικά χαρακτηριστικά και στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Δείτε αναλυτικά τις λειτουργίες τους και ζητήστε μας παραδείγματα ανάλογα με την κατηγορία που ανήκει η επιχείρηση σας ή με την εφαρμογή που θέλετε να δημιουργήσουμε για εσάς αλλά και λεπτομέρειες σχετικά με το website που θέλετε να αποκτήσετε.

Αποκτήστε μοναδικές εφαρμογές για τη σελίδα σας στο Facebook ώστε να παρουσιάσετε καλύτερα την εταιρεία σας στους fan σας ή για να προσελκύσετε περισσότερα “Likes”.
Κατασκευάζουμε μεταξύ άλλων εφαρμογές όπως, Διαγωνισμοί, Κληρώσεις, Image Contest, Επικοινωνία, Εταιρική Παρουσίαση και πολλές άλλες δυνατότητες, όλες στις πιο προσιτές τιμές.

Δείτε παραδείγματα και πρότυπα από site και εφαρμογές κάνοντας κλικ εδώ.